uppdatering

Sitter i soffan och väntar på farmor som ska komma och ta felicia,så att jag kan åka och jobba.För idag öppnar vi (jippi) ska bli riktigt skoj.Först vip fest för familj o vänner kl 3,sen vid fem öppnar vi för alla,så välkommna till oss på city gross.
I söndags kom sandra fredd och lilla nellie på besök för att gratta flisan,mycket trevligt. Felicia fick en vit liten stol som sandra hade målat en liten fe på och skrivit flisan,den va jätte fin.
Sen på eftermiddagen åkte jag hem till min nya vän Amii för att ta 1 glass vin innan kickoffen,men de vart 2  :).
Vi åkte sen till city gross där minglet ägde rum. Skummpa,snittar snacks och lekar väntade oss.Sen hade vi hört att en buss skulle hämta oss,men nänä när vi kom ut på parkeringen så väntade där 2 vita limosiner. Dom körde oss til teknikparken där vi fick Italiensk buffe,åå så gott de va.sen bjöds de på musik av en trubadur,han va me hela kvällen.
En ståupp komiker kom även och bjöd oss på en massa skratt.
Kvällen va riktigt lyckad.

min underbara chef


Jonas, brian och trötta amii ;)


Sofia


trubadur as grym


stina och pernilla


Lyx på city gross,de är ju vardag för oss haha :)


mingel med arbetskompisarna


Amii på mingel


flisan med sin bästis nellie


Min stora tjej/veckan som varit

Hallåj!ja då har man firat sin stora tjej som fyllt 1år idag,helt galet va snabbt det går!
Det vart en trevlig dag med massa gäster,som ville fira den lilla raringen.Jag är helt slut efter veckan som varit,så jag hade beställt bullar av farmor,och tårta av annelie (sååå skönt)så vi behövde bara köpa lite småkakor.
Konstigt att fast att jag är så slut så längtar jag ändå lite till jobbet,måste va pga alla mina fantastiska nya vänner jag har fått på jobbet.Det känns såå bra på city gross,är riktigt tacksam över jobbet jag fått.Av 5000 sökande va jag en av dom 49 som fick d :).
Imorrn ska jag på kick off me jobbet,men först ska jag in till stan och ta ett glas vin hos min nya vän Amii.
Måste passa på att skryta om min underbara älskling också som har varit helt fantastisk den här veckan och verkligen tagit hand om mig,och allt här hemma.Han har dammsugit tre dagar,diskat,tvättat (och hängt tvätten!),bakat bröd två gånger och lagat alla mina favorit rätter,lagat min bil,OCH hunnit med att lekt slut på vår dotter :)
Jag är så glad att jag ska tillbringa mitt liv tillsammans me dig älskling.JAG ÄLSKAR DIG !

Olliver har tappat sin andra framtand nu,han har knappt en tand kvar i mun pojken,hur söt som helst.
Har haft en riktigt trevlig vecka med honom, då jag har kört  honom fram och tillbax till skolan. De är så mysigt att få ha lite ensam tid med honom.

Då har man precis fått reda på att det va norge som vann eurovision,helt rätt eller ok iallafall.bra låt och mysig kille.

kramar till er.

underbart nybakat bröd









 


carro och hennes rara systerdotter


Hemmapappa!!!!!!!!

Hej alla trogna läsare!
Idag är första dagen på min pappaledighet, riktigt skönt att vara hemma. Man hörde lite väsen av Olliver & Maria i morse men inte så det störde.. =) tiihii..  Jag och Flisan började vår där vid 9, flisan tog en välling i vardagsrummet meddans jag tog en kaffe å cigg ute. Våra morgonrutiner tog lika lång tid (grymt samtspelta redan här), sen var d lek en stund.
Vid halv 11 fick lillan lite gröt och jag mer kaffe, sen blev d en lång dusch vilket gjorde flisan riktigt trött, hon sov till halv ett. Under tiden passade jag på att tvätta och förbereda middag och sånt.
När hon vaknade åt vi lite lunch som hon broderligt delade med torsten, sen hjälpte hon mig att sätte en deg, ska bli nybakt idag.. 
Sen har det bara varit lek å sånt för flisan å mera fix för mig.
Nu är iaf mddagen preppad, kokköttet är klart, potatisen är skalad och brödet är klart.
Så bara lite såser, koka potatis kvar och dukning... =)
Det bjuds på dillkött och pepparrotskött med nybakt bröd  =) 



Kram på er!!

Mitt skrivbordsunderlägg på jobbet..

Fy va jag saknar mina barn.


Unkis!!!!

Hej på er!

Igår åkte Maria & Flisan till sthlm, gissa om det blev tomt hemma. Kom hem från jobbet vid fem, satt å glodde lite i ensamheten. Efter jag upptäkte att tom våra myror flyttat, fy va ensam jag var. All heder till er som fixar det..  Jag åkte gensat hem till Martin som lallade i garaget, slutade med att jag och jimmy skruvade med martins bil och han tittade på..  =)
Sen när man skulle sova blev d så där tomt igen, konstigt att man sover bättre när maria snarkar och flisan sparkar å skriker.

Nu sitter jag iaf på jobbet å sliter, ska hem till mmartin och försöka göra klar vårt lilla projekt efter jobbet idag..  Hej svejs

E

Lyssna HÄR;  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2277718.ab?service=media&type=win 

                     


tisdag

Imorse vaknade vi lite sent,så det blev ingen kyrkis,blev en lugn dag hemma.
Har varit ute och ropat en massa på TORSTENN, han har varit borta sen i onsdags nu,Känns inge bra,saknar honom sååå.
Snart kommer Jonas hem ifrån jobbet,för att byta av mig,så att jag kan åka på infomöte på jobbet,ska bli kul att se alla sina nya arbetskamrater.
Får se när de slutar,kanske man hinner me att gå på mammaträffen??
Kommer nog inte skriva nu på ett par dar eftersom att jag åker till mamma och pappa imorrn.
Men puss på er så länge.


Engla


Sitter ofta och tänker på lilla Engla och lyssnar på den vackra hyllnings låten som fredrik och lisa swhan skrev till begravningen.Kan inte sluta tänka på den dagen då dom gick ut i tv och bad oss alla att leta efter henne,men inte trodde man att hon låg så nära!Usch att sådant händer runtomkring oss.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2277718.ab?service=media&type=win


Lyssna på denna vackra låt

Klicka för stor bild

Haha flisan och cicci me pungen jagar en stackars myra,dåda vill äta upp den :)


Idas lilla gobit Ängla


in smetad i solkräm och sol kepsen på haha riktigt snygg,men det va ju så varmt och fint i helgen


helgen

Ja nu har jag varit lite dålig igen på att skriva.Men här kommer lite uppdatering.
Ja ska jag börja ifrån torsdagen då.Först så åkte vi in till stan där jag möte upp min underbara sambo,för att han skulle ta felicia och fanny (vi va hundvakt i helgen).Eftersom att jag skulle skriva på lite papper på jobbet :) känns så bra att säga så,tänk att jag fått jobb,Det vart inte mer än 20 timmar i veckan men det får man ju vara nöjd me,och det fanns stor möjlighet till utökad tjänst sa dom :).Sen åkte jag hem för att sitta och vänta på soppi som kom på besök hela helgen,alltid lika skoj när hon kommer.
Valborg firade vi här med middag och mys med vänner.Martin , Jenny och barnen va här och grillade,mycket trevligt.
på fredagen åkte vi in till stan för att titta på sandlåda till lillan som soppi skulle köpa i födelsedags present,men hittade ingen riktigt bra.Men istället hittade vi en as häftig cykel,men den var ju tyvärr slut som alltid när man hittat nåt bra eller fint.Men men jag ska ju ner till stockholm på onsdag så vi kan ju titta där.Ska hjälpa mamma att rensa ut lite saker i morfars hus och ta hand om mor min.
på lördagen va vi ute hela dan,fick massa gjort.Rensade ogräs,planterade rabarber,grävde bort en massa brännässlor,bar in ved i pannrummet,jonas gjorde klar vehögen,jag städade grovingången och garaget.Sen på kvällen åkte vi till pizzan för att käka,vi satt på uteserveringen så härligt.
På söndagen var de dax för soppi att åka hem till den stora staden igen,men innan de så han vi hem till ida och mats på en fika,och jävl.. vilken lägenhet dom hade,riktigt fint och pampigt.
Kvällen vart lugn med tv tittande och gos i soffan.
Så , nu slipper jag ha ångest för att jag inte har skrivit på länge :)

RSS 2.0