Hej hopp

FÖRLÅT jag är sämst på att skriva.Man tror att man ska ha en massa tid över på dagarna till sådant,men icke sa nicke.
Barn och hem tar mer tid än man tror,hinner ju knapp andas förens det är kväll.
Vart lite taggad på att skriva efter att ha läst wonkens blogg,som jag läser lydigt varje dag.Är så kul att veta vad hon har för sig om dagarna och hur det går för berto me allt. Saknar henne och soppi otroligt mycket imellanåt,längtar tills jag får träffa mina älskade bästisar ;) igen.

Har även börjat läsa en annan kompis blogg, (Sandras)hon är otroligt bra på att blogga.Den bloggen handlar om allt mellan himmel och jord,från menspruttar till spilldamakaroner haha. 
Första gången jag bloggar utan att jonas är hemma,är så nervös för att skriva fel ,jag med min dyslexi,men jagvågade idag,(bjuder på stav felen.)

Idag har jag och flisan varit på kyrkis,det var lika trevligt som vanligt. Vi satt i ringen och sjöng om flickorna och pojkarna mammorna och papporna som gick nakna på berget och kunde släppa en fis HAHA,jag har nog roligare än felicia på kyrkis.OJ nu vaknade nog tösen,ska  börja förbereda maten snart,för i kväll blir det bråtton eftersom att Olliver har hockey träning redan halv6 i hedesunda i kväll,ska ha ätit och bytt om tills dess.

Ska försöka skriva lite oftare iallafall,ursäkra stavfelen. puss o kram skalad banan

Jätte läng sen nu!!!!!!1

Hej alla glada!

Sen sist vi skrev har vi firat en jätte bra jul, nyårsafton och varit på kryssning, haft en soffliggar vecka. Nu är vi iaf tilbaka i verkligheten, jobbat en vecka och Maria har tom börjat promenera på dagarna igan. Helt galet vad rutiner kan vara behagliga... =) 
Snön har försvunnit och kommit igen, dock inte så pass så den där jävla skotern går att leka med.

Barnen utveklas oxå fort, Olliver börjar bli riktigt duktig på hockeyn och Flisan har blivet en snabb tjej, på bara några veckor har hon lärt sig krypa snabbt som blixten och ställa sig upp mot saker, två tänder i underkäken som gör riktigt ont när hon biter med har oxå tittat fram.

Så nu när sammanfattningen är klar kan jag berätta att dagen är planerad som förljande, nybakta bullar hos farmor vid tvåtiden, sen ska jag fixa lite med ollivers fyrhjuling, Mot kvällen blir det grillning med grannarna ochkanske en öl eller två. =)   Ska trycka på lite för Maria att hon kanske kan skriva lite oxå... Kram på er alla


RSS 2.0