BOLIBOLI

Hallåj alla trogna läsare ;),jag vet vi är sämst på att skriva.Fick lite press på mig när fia hade lagt till oss på listan med (Mina favoritbloggare).
Idag har vi varit i stockholm för att hälsa på morfen som är riktigt dålig nu femte stroken på knappt ett år,och troligen cancer.Fan att han ska behöva få må så dåligt.
Sen åkte vi hem till micke och steffi i solna (morbror&moster)alltid lika kul att träffa dom,Micke du har träffat en toppen tjej ååå va jag tycker om dig steffi:).
Efter vi varit där åkte vi till san marco i häggvik och beställde pizza som vi tog me oss hem till mor o far,det va mycket trevligt.
Vi han även me att ta en snabbis förbi soppi och kramas lite ;)


Igår hade vi en toppen kväll med världens goaste olliver.Skönt att få koncentrera sig på bara honom ibland,flisan var hos annelie o steffan.
Först åkte vi med våra fyra luddiga familjemedlemar till tierp för kastrering.sen begav vi oss till gävle där vi käkade plannkstek på kungshallarna,sen vart det bio ,Kenny starfighterMOHAHA så jäv..... bra.den måste ni se. Jag fick mångas blickar på mig då jag fortsatte att hysteriskt garva efter att filmen va slut, hahaha skrattar jag bara tänker på den:)  TACK MINA UNDERBARA FAVVO KILLAR FÖR EN TOPPEN KVÄLL!


Vi har just packat in 45kg kött i frysen som vi köpte idag av nilsson,så nu har vi mat ifall det skulle bli svåra tider:)

Hade tänkt att åka in till stan imorrn för att träffa sandra o nellie,men dom va magsjuka och jag och flisan är ruskigt snoriga så de får bli en annan dag:(

Säger det en än gång ska bättra mig på att skriva,sov så gott svenska folket

RSS 2.0