Vinter i Vinnersjö

Hej!
Nu var d så där änge sen igen. Vi har hunnit med massa saker, Vi hade en riktigt trevlig skoter utflykt för nån helg sen med Annika, Ulrik, Olliver, Simon, Håkan, Tulan, Maria och jag.
Håkan byggde en låda som vi satte fast på en timmer kälke där största delen av gänget fick sitta. Sen åkte vi ut till stugholmen ca5km ut i skogen där grillade vi korv och mös i solen.
Olliver provade att köra skoter på sjön och blev helt biten.
Planer smides och han kom på att han hellre skulle köpa en skoter ist för motorcykel. Farfar erbjöd sig att köpa in sig i skotern och så blev det.
Ifredags lånade vi en släpkärra och åkte till älvdalen där oliver investerade en ski-doo safari 89:a. Så nu är det nästan bara skoteråkning på dagarna. Lägger in lite bilder på diverse utflyckter. Kram kram // Jonas

Bild från stugholmen, i bakgrunden ser ni Jonssons stuga.

Annika, Olliver, Tulan & Maria vid stugholmen.

Olliver blir biten av skoter

Olliver på sin Ski-doo

Korvgrillning vid Ögården Simon, Rasmus, Alice, Jocke & Olliver

Annelie & Maria

Marie, Thea & Flisan

saknar mina älskningar


våra gosseråttor


Bråkiga barn

En av våra änglar vägrar sova.
Flisan är bra dryg nu, hon vägrar sitta still å mysa, just nu står hon och slår på datorn. Hon vet att om hon sätter sig ner somnar hon, å de är sååå farligt..  När man tittar på henne får man ett leende med de där fyra små tänderna, å då kan man ju inte vara arg.. SKIT UNGE helt enkelt.

Veckan har varit skit för min del, kroknade med flunsan i måndags å har nästan enbart legat sen dess. Fick göra några små projekt för att inte dö av tristess, nå har gästsängen ben (lämpligt eftersom svärmor är här och sover där), snöslungan är servad och går som en klocka har även justerat in förgasarna på skotern så nu går den som en klocka ( hoppas bara man blir pigg igen så man orkar leka med den)

Maria har nog haft en bättre vecka, hon e pigg å kry + att hennes mamma som sagt är här och dom har shoppat å varit på kyrkis mm.

Idag kom dom hem ¨från valbo och hade träffat olliver där, han är oxå sjuk så han fick komma hem till oss lite tidigare. =)
Skönt att ha lillen hemma, blev ett jävla tjat om att åka skoter bara..  Måste nog bli en repa i helgen tror jag.

På lördag är det ju allahjärtans dag så jag bjuder på en puss bild, // Kram på er

syster tindra


testar att lägga ut bilder,genomgång med jonas


testar att lägga ut bilder,genomgång med jonas


Hurrraaa

Idag är ingen vanlig dag,nä för idag är det ollivers födelsedag hurra hurra hurra GRATTIS världens underbaraste 8åring.
Kl är 13.17 och jag skulle ha varit inne istan kl 12.00 för att fika med Carina,men vi kom fram till att vi sket i det,eftersom jag fick panik för att det snöade så mycket ute,och jag hatar ju att köra bil speciellt i regn och snö.Så nu sitter jag hemma och försöker peppa mig tills ikväll när jag måste köra till skutskär och gratta världens underbaraste Olliver.Vi ska hem till fia o danne och käka tacos,roligt för olliver att få äta ihop med hela sin familj på sin födelsedag.

Flisan har äntligen somnat,har varit riktigt vidrig i 2 dagar nu men det är nog pga att hon är förkyld och har fåt 4 tänder på så kort tid.hon är så söt när hon ler och gaddarna sticker fram.

Imorgon gäller de ska Scotts gå vidare till globen?
Wonk och ulle är i götet för att heja på dom,hade velat vara där och heja med min wonkis :(
Hoppas att det blir skoj.

På söndag kommer mamma och stannar en vecka ska bli riktigt skoj att ha henne här.Mor och dotter vecka.och till helgen kommer nog även pappa micke och steffi.har inte träffat steffi sen innan jul när vi va på skansen.
Jag ser framemot nästa vecka.

Puss och kram skalad banan


RSS 2.0