Bjuder på en juliga bild på barnen.


God fortsättning.

Hej alla trogna läsare. Nu är julen avklarad, alla klappar är öppnade och sista prinskorven är uppäten.   Nu vankas ett nyårsfirande, plaerna är att wonken, soppi och roberto + grannarna kommer äver på en 3rätters,

1: toast (glutenfri) med avokado och räkor + lull lull,
2: Ryggbiff med potatisgratäng + nån trevlig sallad och sås,
3: Marias superdesert innehållande hallon och choklad mmmm  .
Detta ska sköljas ner av vin, öl, skumpa och massa sprit. Sen hoppas vi på bra stämning å sånt...

Inhandlingen idag bestod av 4kg biff, 2liter grädde, 1kg halon, 10st dubbel daim å massa annat gott..  =)

Efter handlingen var vi och bowlade, jag (jonas) vann på totalen, men maria tog hem första serien och rasmus den andra. Nu blir det hjortron glögg och lite goda ostar framför tv:n.  Puss på er och god fortsättning

helg

hallåj. äntligen får jag hem mina killar efter en lång höst termin,skönt att ha dom hemma  när man vaknar på morgonen.
Ikväll hade vi annelie,stefan och rasmus här på middag,så skönt att kunna sitta i vårt fina kök och kunna äta igen.Det bjöds på tacos.
Efter middaden fikade vi och hade kryptränning med flisan,HON KRÖP :). Ååå vilken stolt mamma hon hade.

Nu sitter jag bara och väntar på morgondagen då jag äntligen ska få träffa mina älskade vänner sofie och wonken.
Lördag eftermiddag beger vi oss till strägnäs för att se på dansbandskampen,när roberta ska uppträda med sitt band  (Scotts).Men innan de ska jag och jonas hinna klippa oss hos Marie,och hugga gran.Kommer bli en fullspäckad dag.Tur att man har världens bästa svärmor som kan ställa upp som barnvakt fast att hon är lite krasslig.
Sitter och tittar på min underbara jonas,Känns så bra när han är hemma:) Nä om man skulle ta och stryka hans skjorta tills imorrn.
puss och kram

Sista dagen innan julen.

Så ja, nu har man ca 4 timmar kvar att jobba innan man är ledig 23dagar. Tjooohoo!!!
Dagen började som vanligt, sega upp och väcka olliver, borsta tänderna och titta på skägget i brevlådan som slutar 30min innan olliver börjar i skolan 5mil bort... Stress. Men konstigt nog hinner vi varje morgon..

Väl på jobbet tänkte jag kolla på mitt lönebesked, visade sig att jag inte kunde logga in och titta. Ringde till löner och kollade, då berättade hon att hon råkat avsluta min tjänst och att jag inte skulle få någon lön innan jul  =(  Panik för mig då jag anser att buffet är fegt att ha.. 
Lyckades tjata åt mig en check iaf så nu sitter lönen på kontot... =) Tjoohoo... Firade dett genom att köpa en låda öl som jag tänkte börja på ikväll.  =)

Efter jobbet ska jag åka å lömna en julklapp till en kompis, sen blir det hem och fira helg. Soppi kommer upp i helgen och middag med grannarna är planerad för kvällen. 

Ska tjata på Maria att hon börjar skriv alite med oxå.. // Kramar

Så ja! En dag utan att renovera!

Äntligen var det kväll och lugn och ro igen. Flisan och Maria tittar på någon miniserie och jag väntar på att få gå att lägga mig.
Vi var och åt julbord idag med jobbet på Älvkarleö herrgård. Väldigt gott och trevligt, jobbigt att komma hem sent bara. Flisan å Maria har varit på kyrkis och lekt med Tulan och Stina.

Å nu är det fixat att vi ska till Strängnäs på lördag. Final i dansbandskampen, ska bli riktigt roligt.

Nu ska jag jobba på att få in lite bilder från renoveringen.

Kram från familje pappan.

Kan det vara så här man lägger in en bild? (ljuvliga sommartid)

Posering från sommaren 08

En blogg om hus och hem

Efter stora påtryckningar i från allmänheten :),så har vi börjat blogga jag och  jonas.
Bloggen har vi skapat för att visa er hur de går med renoveringen, och hur våra barn utvecklas,mycket bilder.

Stod precis och tittade på när min kära raring bytte bajsblöja på felicia.......man kan inte annat än å skratta,när han står där och hullkar.
de roliga är att han alltid måste spotta ut snusen direkt annars spyr han hahaha han är så känslig. men han ger ju mig ett gått skratt iallafall. Han tycker nog också att det är rätt så komiskt att han reagerar så av lite bajs :).
Så jah det va mitt första inlägg,nu ska jag fixa klart me maten,Patrik kommer på besök.Det bjuds på potatisgratäng och kyckling i ungn med vitkålssallad till.puss å kram skalad banan

RSS 2.0