Stol och bord för en liten människa


Våran :)


Voff


En TUPP!


Tisdag

Idag har vi varit på en liten utflykt på förmiddagen med kyrkis,hem till maria som har en gård,med getter,höns,ankor och en liten hund.Vi fick fika ute i trädgården i de vackra vår vädret.
Jag och flisan satt mesta dels och pratade med Amanda och lydia,eller de va nog mest jag och amanda som pratade faktiskt :)

När vi kom hem käkade vi lite lunch,och efter de tog vi en liten cyckeltur i vinnersjö.De är så kul att kunna cyckla med flisan nu, hon sitter och gör roliga ljud i varenda gupp i vägen.
Vi stannade till hos grannarna ett tag också för att kolla läget,och där fick vi låna en liten stol som felicia kan ha att sitta på när vi äter ute.

När jonas kom hem så käkade vi lite,och jag berättade om dom söta getterna.Jag gjorde även misstaget att berätta att dom inte skulle ha kvar dom,utan att dom skulle avliva fem små getter.Hur tror ni han reagerade????
Berättade ävan att Maria frågade om jag ville ha dom.
Så om nån vecka ska  vi få hem lite getter:)

Nu på kvällen va jag hemma hos Amanda och fikade,mycket trevligt,åååva fint dom har de.
T.o.m Felicia tyckte nog att de va trevligt,för hon va ganska så snäll.
Tanken va att jonas också skulle hänga me,men ni känner ju honom,han stannade hemma för att börja bygga staket till getterna.Har han fått en ide så ska de göras direkt,helst innan man kommit på iden (haha)

nu ska jag sova hade jag tänkt ,dom andra har redan slocknat.puss

skönt att slippa köra, flisan skjusade oss


skönt att slippa köra, flisan skjusade oss


hejdå pengar,och hejdå skulder


kväller

Efter maten åkte vi en tur i vinnersjö för att betala av lite skulder,ved och kött.Sen beslöt vi oss för att åka hem till farmor och kjell i byn,för att bjuda in oss själva på kvälls fika.Och nu blir de soffan för våran del,puss och kram

bordet är dukat


pasta,bacon,champinjoner,rödlök,paprika,cremefraiche,grädde,kryddor


rastlös

ÅÅ va jag har tråkigt,längtar efter min älskade Jonas.Har haft en såndär tråkig dag,inget att göra.Eller orkar inte göra nått iallafall.
Och så såg jag just på ett inlägg att Amanda hade kommenterat,att hon hade vart och knackat på,just den lilla kvart jag måste ha stått i duschen :( trist.Jaja vi får dricka kaffe imorrn istället Amanda.

Men om ett tag får man ju börja me maten iallafall,Idag står det färskpasta med baconsås/röra på menyn.
Är de nått bra på tv ikväll tro???

Mmm MAT


jag,rund och go redan då ;) har jag fått av morfen


jag och min älskade bror


tränar på att bli hemmafru i vinnersjö,det ska börjas i tid ;)


Hittade även en bild på vårt gammla sommar ställe (Munkbysjön)världens underbaraste ställe


tyvärr suddig,men de här är morfar för mig vid pianot :)


tyvärr suddig,men de här är morfar för mig vid pianot :)


sommar


jag och morfen


Här skiljs våra vägar

Här skiljs våra vägar i livet,en väg vi tillsammans fick gå.Jag tog aldrig något för givet,min saknad känns smärtsam ändå.Du skänkte mig glädjen och skratten,i din värld fick jag komma in.Du var den lyssande rösten i natten,du gav mig den tid som var din.
Du är för alltid en del utav mig,som polstjärnans ljus i natten.Jag tänder ett ljus som en hälsning till dig ,som en bro över mörka vatten.Du är föralltid en del utav mig,så fjärran men ändå nära.En ängel ska bära min hälsning till dig.Du är alltid en del utav mig.
Här skjils våra vägar i livet,men du lät mig tidigt förstå.I stjärnorna står de visst skrivet,tillsammans för alltid ändå.När natten så stilla sig sänker,finns tysnadens tomhet hos mig.Och likt den klaraste stjärnan som blänker,så stark är min kärlek till dig.
Klicka för stor bildDu fattas mig morfen

Min älskade MORFEN


härligt när solen strålar in i fönstret när man kommer ner i köket på morgonen:)


lite ljusare


glömde ju skriva att jag va hos marie och gjorde lite slingor:)


sparkar boll me grannen


ungen skiter och växer


mycke i huvudet

Hej och förlåt att jag inte har uppdaterat,haft mycket i huvudet jobb,morfar,städa,barnen...osv.
I torsdags kom ju farmor och pappa på besök,mycket trevligt,vi åt lunch som farmor tagit me (broccolipaj mums)sen gick vi en promenix,när vi kom tillbax fikade vi och plockade blommor.Jag plockade en buket vit och blåsippor som pappa skulle ta me sig till sjukhuset där morfen ligger.Morfar fick sin sjätte stroke i onsdags kväll,allt pga cancern,han är nu VÄLDIGT dålig:(Usch varför ska människor behöva bli så sjuka...



JOBB..ja va ska man säga dom ska ringa och berätta vad man får för tjänst i veckan,heltid eller deltid,man blir ju glad för vilket som  helst,men heltid hade ju varit kanon.Cheferna verkar kanon,jätte bra syn på allt.Jag längtar efter att få börja jobba,och efter att få lära känna alla nya arbetskompisar.Men längtar mest tills dom ringer och säger, vi vill erbjuda dig en tjänst här hos oss.För de är ju dom orden man vill höra för att känna att man verkligen fått de.GLAD :)

Idag har vi njutit av det vackra vädret vi vinnersjö,fast på olika sätt jonas i vedhögen,och jag i en solstol ;),fast efter en stund så fick jag ångest och blev tvungen att gå in och stor städa,skrubba toaleterna, ta hand om tvätt,dammsuga,torka golv osv. Olliver följde med en kompis till deras stuga i årsunda,men han skulle på kalas kl 6 så vi åkte dit och hämtade honom för att hinna köpa present innan.Och under tiden han va på  festen fick jag och jonas en ide om att vi skulle bjuda in oss själva på middag hos SandrA ;) och fred och deras lilla tös.Mycket trevligt,och mycket god mat.måste vi göra oftare.
Ja och nu sitter man i soffan och slappar.Olliver och kusin Philip (som följde me efter kalaset) ligger och tittar på film i ollivers rum,flisan vägrar sova och katterna ligger och slappar överallt,en kväll hos familjen eriksson Wänersten.

Sov gott  sverige,hörs imorrn ;)

papi


farmor


även cicci me pungen har somnat


även cicci me pungen har somnat


sov gott


Då blev det kväller

Äntligen sover barnen.Olliver är det inge promlem med men tösen är vidrig i mellanåt.Olliver ska börja lägga sig 8 igen,vi kom framm till att det inte riktigt funkade med kl 9,men nu har vi varjefall testat.
Åå längtar tills imorrn,Jonas beställed ju en klipptid till mig,så ska vara hos Marie  tjugo över tio :).Så stefan får hoppa in som barnvakt (lekfarbron nummer 1).sov gott kamrater

Härliga tisdag

Ja tänkt att dom ringde igår,efter en lång och nervös dag,och efter mycket gråt.
Men alltså halv fem...visst förväntar man sig ett samtal på förmiddagen,eller?
Jaja dom ringde iallafall jippi!!!!!

Inatt blev det inte mycket sömn för min del,felicia skrek och skrek halva natten,jonas gick och lag sig på soffan för at få lite sömn innan jobbet. Men idag mår hon  bättre(skönt) kanske man får sova en stund inatt.

Pappa ringde och väckte oss imorse  och frågade ifall han och farmor fick komma och hälsa på oss över dan på torsdag,jag vart jätte glad så roligt att få besök.
 
Jag är riktigt nöjd med dagen, har tvättat all smuttstvätt och allas lakan,dammsugit hela huset,(fast det gör jag ju varje dag ioförsig)småplockat massa saker som har legat och skräpat allt förlänge,och varit till affärn och handlat lite.Vart kyckling och klyftpotatis med rotfrukter och en sås med cayenpeppar till middag,blev jätte gott.

Så nu ska jag slappa i soffan och mysa med jonas.

Å så ringde dom!!!!!!

Hej hopp alla goa!
Idag har jag och alla på kontoret suttit å väntat på att maria skulle ringa å berätta om jobbet...  Men icke, timmarna rann iväg och ingen ringde. Kan lova att båda jag å maria var bra nere vid fyratiden när ingen ringt... =( 
Berättade för olliver att maria nog ´var ledsen när vi kom hem så vi skulle va extra snäll.
MEN så ringde maria, halv fem hade dom ringt, så på fredag ska hon till City Gross å träffa lite folk. =)  JIPPI!!!

Jag och jr köpte lite tulpaner och bokade en klippning och färgning till henne innan vi åkte hem till vår lyckliga maria...

Sedan firade vi med mackisar och falukorm  , mums. Vår dotter som är sjukligt dålig i magen fick en messmörsmacka av mig vilket hon INTE tålde. Plaskade bara till så rann det efter bena på henne...  Då satte jag in hela matstolen i badkaret och påbörjade en sanering...

Nu har hon iaf fått i sig 1dl avslagen cola, typ d enda idag hon inte blåst ur sig än..

Nu blir d soffan tills man ska knoppa för kvällen.
Bjuder på en fin bild på min kära =)

Puss å klapp på er alla..


Besviken

Dom har fortfarande inte ringt ifrån citygross.I dag va sista dagen för att få jobbet,om man inte fick samtalet idag,så skulle man få ett brev hem där det skulle stå att man inte fick de.
Varför ringer de inte...riktigt besviken och ledsen.men får väl vänta och se.

Vart tog texten vägen???

Jag satt ju och skrev om att jocke och småtjejerna kom förbi på en fika ,och att vi satt och hade trevligt ute i den kyliga vårsolen,och att vi sen gick och kollade på dom nyfödda lammungarna vart tog den texten vägen,jaja nu har jag ju skrivit de iallafall.

Dagens bild,näspetaren felicia


Mina älsklingar


Söndag morgon

Inatt har jag äntligen fått sova hela natten,de va en vecka sen kan jag säga er.Tror att de är nå mer på g i munnen,hon har fyra tänder två uppe och två nere,verkar bli fler.
När jag kom ner efter en skön sömn,låg Olliver redan i soffan och kollade på nån barnkanal,såg så mysigt ut.Så medans jag gjorde frukost låg felicia och gosade med storebror.

Jaha ska man kanske ta en promenad nu i det vackra vädret?

jonas och flis


världens vackraste ebba


Marie glad,Jocke trött haha


tränar lite


Mys

På kvällen åkte vi hem till Jocke O Marie och grillade korv,riktigt trevligt.
Olliver Rasmus och Ebba satt mest nere i källaren och busade och skrattade.
Grabbarna smet ut i garaget som vanligt,medans jag marie och små tjejerna satt och mös i deras stora soffa,och pratade barn-relationer-fördelningar familjelivet alltså.(Alltid lika trevligt)


jonas och lilla bäääää


jaha då va de lördag

Jaha ska man ta och ställa sig i vebon eller ska man ta och hitte på nått?Måste ju faktiskt få in ved i pannrummet ,men är inte riktigt taggad.ska fundera ett tag.

Igår hade vi ju grannarna här,käkade tacos och myste.Annelie stefan tulan och lillstina.
Felicia och stina dansade sig igenom hela så ska det låta :),flisan sittande och stina hoppande,gissa om dom va rara....

Dom ringde aldrig ifrån city gross igår,så jag håller tummarna att de blir på måndag,annars skulle man få hem ett brev om att man inte fik det.Hoppas hoppas hoppas!

Med en enkel tulipan ,på bemärkelsedan, jag har den äran ,jag har den äran att grattulera.
Idag har vi två karlar att gratta Kjell som blir så ung som 65 :) och Berto som fyller 37 år idag.

ser skönt ut


vår stora bebis


syskonen eriksson,wänersten,andersson:)


gosseråttan på vårbete


vår


Otåliggg

Nu har jag varit vaken sen kl 8 och fortfarande ingen som ringt :( Jag vill ju ha de där samtalet,(Hej vi ringer ifrån citygross,vi undrar om du vill börja jobba hos oss den 4 maj,vi tyckte att du passar perfekt för de här jobbet.)Men nänä dom drar ut på det så att jag får vänta tills på måndag usch.

I dag har jag och felicia varit ute hela dagen,såå skönt. Jag har sutitt på bron med en koppkaffe och läst tidningar och lillråttan har ätit löv och blåsippor :) (lite skit ränsar magen)
Nu sitter vi i soffan och väntar på att pappsen kommer hem och olliver? om han inte skulle hem till mor sin?
I kväll blir det tacos med grannarna mums:)

Har precis fått reda på att en vän är gravid,vi har inte pratat på länge,men jag ska ta och ringa henne idag. Jag är såå glad för deras skull.Tänker på er.

JobbJobbJobb

Å kan inte sluta tänka på imorgon,då jag ska på andra inerjuvn till city gross,Jag måste få de!!!!!Ni får hålla tummarna för mig,mellan11:30 och 13:00.

"Idag är ingen vanlig dag,nä för idag är de Ollivers namnsdag hurra hurra hurra"
Tror att de får bli kyklingklubbor och ris idag det va länge sedan,och det vet jag går hem hos grabben;)

Å vilken underbar påsk de va i år då,vi kunde ju sitta ute i linne hela dagarna.
De måte jag lägga ut bilder på sen,när vi på lördags kvällen cyklade till stina och kjell får att äta kålbullar på ladugårdsbacken.
Eftersom att vi cyklade hade vi ju ingen vagn till Felicia,så farmor fixade en fårskinnspläd och sen bäddade vi ner henne i en skottkärra som vi fick turasom att köra omkring med tills hon slocknade,så rart.somsagt bilder kommer,när jonas kommer hem :)är  så dålig på sånt själv.

RSS 2.0